6 Ian 2010

Ochii sunt oglinda sufletului, ai mei vor sa te vada pe tine

Acest catel poate fi adoptat de la adapostul de caini din localitatea Jilava (langa Bucuresti) administrat de Asociatia Zdreanta, persoana de contact Gabriela Lazar.

Telefon: 0747036950 / 0755258829
Email:

Puteti vedea online mai multi catei de la adapostul Jilava sau daca doriti sa vizitati adapostul puteti lua legatura cu doamana Gabriela Lazar la numerele de telefon de mai sus.

Ochii sunt oglinda sufletului, ai mei vor sa te vada pe tine


Un mesaj

acest catel se numea vini de la ziua de vineri in care a fost gasit mic si negru intr o iarna cu viscole …a fost castrata si i am promis fericire,, am iubit o si a suferit alaturi de mine pana in ultimul ei minut din viata curmata brusc de dl bujor neculai proprietarul terenului unde au fost adapostiti in jilava…multe nu imi pot ierta…si chiar nu mi doresc sa fiu iertata…imi face bine suferinta…ma simt mai aproape de cei care nu cuvanta…deci nu mai poate fi adoptata de noi a fost deja adoptata de creatorul suprem

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.