15 Iun 2011

2 cateluse bolnavioare aruncate de un om fara suflet…..

sunt 2 cateluse bolnave aruncate pe un camp de langa bucuresti…sunt ff sociabile si jucause.talie mica…este o forma de raie ff usoara.DACA CINEVA VREA SA LE SALVEZE SI ARE PUTEREA VA ROG AJUTATI-LE.NU VOR SUPRAVIETUI SI DACA VOR SUPRAVIETUI,VOR FI CHINUITE(NU MANANCA PAINE,NU STIU DE MASINI ETC)

Adresa de email :

IMG_0084.jpg (2 MB)

IMG_0084.jpg (2 MB)

IMG_0085.jpg (2 MB)

IMG_0085.jpg (2 MB)

IMG_0077.jpg (2 MB)

IMG_0077.jpg (2 MB)


2 mesaje

Catelusele au fost salvate ? Sigur sunt de rasa ,eu am una exact ca cea cu par scurt.

Au fost salvate catelusele,sunt in viata?Daca sunt voluntari sau o associatie care le poate da primul ajutor pina in data de 10 settembrie cind vin in tara.Le voi adopta eu chiar daca am 3 in Romania si alti 3 in Italia.Va rog incercati sa le recuperati daca nu e prea tirziu,saracutele.Una dintre catelusele mele,care seamana cu una dintre ele,e un JACK RUSSELL TERRIER,bineinteles si ea abandonata pe strada ,nu in Romania ci in Italia.Nu are importanta in ce tara te afli ,peste tot se gaseste cite un ticalos fara suflet ,grabit sa-si abandoneze animalutul din casa .

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.