4 Apr 2013

2 suflete au nevoie de noi!

Buna ziua, Ma adresez persoanelor iubitoare de animale, in special celor de caini. Astazi am descoperit doi catei, unul de talie mica de aproximativ 4 luni ( zic eu ), iar celalalt de talie mare de aproximativ 5-6 luni. Nu am apucat sa vad inca ce sexe au, fiind si foarte speriati. Am reusit sa le aduc un pic de mancare si poate ulterior ma pot apropia de ei mai mult, repet, sunt speriati nu salbatici!
Ideea este ca si-au gasit un culcus la scara unui bloc foarte aproape de Bulevardul Chisinau, ceea ce inseamna ca oricand pot ajunge in strada si….. Ahh ca sa nu m-ai mentionez „iubitoarea” vecina cu care am avut placerea sa „schimb” 2 vorbe placute la adresa lor 😉
Daca exista cineva care poate sa-i tina, gen foster sau si mai mult sa-i adopte, ar face cu siguranta o fapta angelica pt inca 2 suflete care se zbat sa supravietuiasca pe strazile din Bucuresti!
Asigur transport oriunde in tara, atat timp cat este primit cu caldura si pot ajuta pt o perioada cu o suma de bani lunar!


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.