10 Sep 2012

3 fetite matis teckel au nevoie de stapan!

Buna! Noi santem 3 fetite care avem urgent nevoie de stapan!Stapanul nostru nu ne mai poate tine si nu vrem sa fim abandonate.Avem aproape 2 lunisi santem foarte frumoase.


Un mesaj

NU LE ABANDONATI.Apelati cu maxima incredere la Asociatia de Protectie a animalelor ROBI din Bucuresti la adresa:strada ILIE OPREA nr.20B sector 4 sau la telefon:0740.035.400 sau e-mail marilena.cristian [arond] 4animals ro Aceasta asociatie le ingrijeste,le vaccineaza,deparaziteaza,hraneste pana vor fi adoptate pe baza de contract de oameni responsabili.NU LE ARUNCATI PENTRU CA SI ELE MERITA SA TRAIASCA SI NU LE CONDAMNATI LA O MOARTE SIGURA SI DUREROASA.GANDITI-VA OARE NU VETI TRAI CU REMUSCARI DACA LE PARASITI?EU NU LE POT LUA PENTRU CA STAU FOARTE DEPARTE SI NU AM CUM SA AJUNG IN BUCURESTI.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.