4 Mar 2010

30 de maidanezi sibieni pleacă sămbătă în Germania

de–a lungul anului trecut, 109 câini comunitari din Sibiu au fost adoptaţi de nemţi * acţiunea are loc în baza unui parteneriat încheiat de Primăria Municipiului Sibiu cu Fundaţia Pferd und Hund e.V.*

30 de câini comunitari din Sibiu pleacă sămbătă în Germania, în cadrul unei acţiuni pe care Primăria Municipiului Sibiu o derulează împreună cu Fundaţia Pferd und Hund e.V.
Astrid Fodor, viceprimarul Sibiului, a declarat, pentru Tribuna, că reprezentanţii Fundaţiei sunt deja la Sibiu, sâmbătă vor pleca cu un nou lot de 30 de câini şi au vizitat Adăpostul pentru câinii comunitari, construit de Primărie pe Dealul Guşteriţei, adăpost de care au fost foarte încântaţi.
Acesta este al treilea transport de câini care pleacă spre Germania, după ce, anul trecut, nemţii au mai adoptat din Sibiu alţi 109 câini. Căţeii care vor fi adoptaţi acum sunt luaţi din adăpostul provizoriu de la Obor.
În plus, municipalitatea derulează campanii de sterilizare a câinilor fără stăpân împreună cu Fundaţia Fier Pfoten.

Sursa: Tribuna


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.