11 Feb 2010

A fost salvat dintr-o situatie cumplita, victima a ” distractiei” unor muncitori pe un santier

BETON, mascul in varsta de 10 ani, a fost salvat dintr-o situatie cumplita, victima a ” distractiei” unor muncitori pe un santier. Fusese bagat cu picioarele in beton si, in incercarea disperata de a se elibera, i-a fost afectat un ochi.

Acest catel poate fi adoptat de la adapostul de caini al Fundatiei Colt Alb (langa Bucuresti), persoana de contact Sanda Andrei.

Tel. 072356713 Email:

Puteti vedea online mai multi catei de la adapostul Colt Alb sau daca doriti sa vizitati adapostul puteti lua legatura cu doamna Sanda Andrei la numarul de telefon de mai sus.

A fost salvat dintr-o situatie cumplita, victima a \


3 mesaje

Sper ca si cineva acolo sus sa se distreze cu acesti muncitori de pe santier care daca au facut acest gest dovedesc educatia, sufletul si constiinta lor. Imi este clar ca sunt niste betivi care traiesc in zadar pe acest pamant. Insa sunt fericita ca „Beton” este bine si sunt sigura ca un suflet cald il va adopta.

Adoptiicaini.ro verifica periodic valabilitatea anunturilor. Va rugam sa ne comunicati daca anuntul dumneavoastra mai este valabil.

Cel care a salvat catelusul nu poate face o plangere? Este inuman si din fericire ilegal sa faca asa ceva idiotii aia. Cand mai vedeti asemenea ace de cruzime afceti o poza si mergeti la politie poate asa, incet incet se va pune in aplicare si legea si acesti psihopati vor fi pedepsiti.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.