14 Noi 2009

A lăsat 3 milioane de dolari moştenire câinilor vagabonzi

O bătrânică din Australia, care nu prea avea prieteni sau rude, dar iubea foarte mult animalele, şi-a lăsat întreaga avere pisicilor şi câinilor vagabonzi.
Daina Silins (80 de ani) fusese dentist, nu se căsătorise niciodată, nu avea copii şinici rude apropiate. Cu vecinii nu se înţelegea prea bine, dar ajuta toate animalele pe care le vedea, cu toate că nu a avut niciodată animale de companie.

Câini sau pisici, din vecini sau de pe stradă, găseau mâncare şi mângâieri călduroase în casa femeii. Recent, aceasta a decedat, iar la înmormântare nu au participat mai mult de 10 persoane. Cum era clar că nimeni nu o cunoştea prea bine, nimeni nu o iubea, e de înţeles de ce Daina le-a lăsat animalelor întreaga ei avere, care se ridică la peste 3 milioane de dolari australieni. Banii nu vor fi împărţiţi aiurea patrupedelor pe stradă, ci vor fi împărţiţi mai multor adăposturi pentru animale.

Sursa: Libertatea


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.