6 Dec 2009

Adăpostul de un milion de lei, fără angajaţi

Deşi s-a investit aproape un milion de lei pentru construirea unui adăpost modern pentru câinii vagabonzi din Sibiu, Serviciul de Gestionare din cadrul primăriei nu funcţionează din cauză că municipalitatea nu poate face angajări.

La această situaţie s-a ajuns din cauza deciziei Guvernului Boc de a bloca posturile din administraţia locală. „Mai avem o problemă legată de branşarea la energia electrică, care cred că va fi rezolvată în cursul acestui an. Dar toate posturile sunt blocate. O să încercăm să rezolvăm această situaţie prin detaşarea altor persoane pe aceste funcţii. Sper să dăm în funcţiune adăpostul pentru câini în cursul acestui an sau la începutul celui viitor”, spune primarul Klaus Johannis.

Adăpostul pentru câinii fără stăpân a fost construit anul acesta, pe un teren de 3.000 de metriu pătraţi, de pe Dealul Guşteriţei, unde au fost amenajate padocuri pentru circa 200 de câini.

Sursa: Evenimentul Zilei


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.