17 Oct 2009

Adăpostul pentru câini din Sibiu va fi gata până la finalul anului

Au mai rămas de făcut câteva lucrări şi trebuie achiziţionată aparatura şi ustensilele

Adăpostul pentru câinii comunitari pe care îl amenajează Primăria MunicipiuluI Sibiu va fi gata până la finalul anului. Lucrările au început în primăvara acestui an, acum sunt în mare parte finalizate şi a mai rămas de terminat doar împrejmuirea exterioară a corpului administrativ, iar la partea de padocuri urmează să fie montate podinele, acoperişul din PVC şi plasa de sârmă care marchează fiecare padoc.
Cea mai importantă lucrare care mai este necesară la adăpostul din Dealul Guşteriţei este realizarea iluminatului public, după care Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân urmează să achiziţioneze dotările necesare ca să-şi poată desfăşura activitatea.
Lista de achiziţii a fost aprobată prin HCL nr 69/2009 şi cuprinde mese de operaţii, o cameră frigorifică, o autoutilitară, computere, imprimantă şi truse chirurgicale.

Sursa: Tribuna Sibiu


Un comentariu

Lucrarile astea?! Inca nu s-au finalizat,nu??

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.