13 Feb 2010

Adultii prefera compania animalelor domestice, de Valentine’s Day

21% dintre adulti prefera sa petreaca ziua de 14 februarie in compania unui prieten necuvantator.

Dintr-un sondaj la care au participat 24.000 de persoane, provenind din 23 de tari, reiese ca 21% dintre adulti prefera sa petreaca Valentine’s Day alaturi de animalele de companie.

Francezii s-au dovedit a fi cei mai romantici dintre respondeti, doar 10% dintre acestia optand pentru varianta de a petrece Ziua Indragostitilor in compania unui animal domestic.

Potrivit studiului, factori precum varsta si statutul financiar sunt mai importanti decat nationalitatea in ceea ce priveste alegerea partenerilor de cuplu, iar in randul persoanelor de 35 de ani se manifesta mai intens tendinta de a alege sa petreaca ziua de 14 februarie alaturi de un prieten necuvantator.

Locuitorii din Turcia au raspuns in proportie de 49% in favoarea unui animal domestic, fiind urmati de japonezi, cu 30%, de chinezi, cu 29%, de americani, cu 27% si de australieni, cu 25%.

Mexicanii, ungurii si olandezii sunt cel mai putin de acord cu ideea de a petrece Ziua Indragostitilor alaturi de altcineva / altceva decat partenerul de cuplu.

Sursa: Apropo


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.