2 Dec 2010

Albici, un caine ghinionist

Albici este un maidanez in varsta de 2 ani, a fost alungat din curtea in care traia si de atunci ghinioanele s-au tinut lant: a fost calcat de o masina pe cap si a ramas surd, apoi a fost din nou calact de o masina si a ramas schiop. In ciuda acestor handicapuri, Albici si-a pastrat dragostea pentru oameni si cheful de joaca. Acum are un camin temporar, a fost castrat, deparaziat, vaccinat si tuns, dar isi doreste tare mult sa se intoarca intr-o curte, ferit de toate pericolele strazii.

Adresa de email :

Albici este un maidanez in varsta de 2 ani, a fost alungat din curtea in care traia si de atunci ghinioanele s-au tinut lant: a fost calcat de o masina pe cap si a ramas surd, apoi a fost din nou calact de o masina si a ramas schiop.


Un mesaj

Adoptiicaini.ro verifica periodic valabilitatea anunturilor. Va rugam sa precizati daca mai este de actualitate acest anunt. Putem modifica pozele in vazul unui raspuns afirmativ. Multumim!

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.