19 Mai 2010

Intrebari si raspunsuri »

Am 3 caini, intre care o femela sterilizata adoptata prin intermediul internetului.

Nu sunt de acord ca si proprietarii de caini sa fie obigati a-si steriliza animalele, decat in cazul in care doresc aceasta, iar programul de sterilizare ar trebui sa se desfasoare gratuit, indiferent daca este vorba de cainii comunitari ori de cei cu stapan. In ceea ce priveste cainii agresivi, acestia ar trebui gazduiti de adaposturi iar prin intermediul voluntarilor, re-domesticiti in vederea adoptiei. Exista caini comunitari agresivi care ar putea reprezenta un avantaj pentru paza. Haideti sa nu fim ignoranti si rai fiindca solutii exista. Tre’ doar sa deschidem ochii si inimile si sa luam cele mai sanatoase decizii. Cu mult respect, oanaUn raspuns

Este necesara sterilizarea animaleleor cu stapan,fara valoare chinologica,FIINDCA DE ACOLO VIN SARMANII CATEI COMUNITARI,asta e sursa maidanezilor,robinetul de„aprovizionare”!.Si trebuie sa existe aceasta obligativitate,fiindca altfel,din comoditate,multi nu-si vor steriliza cainii,si ne vom invarti in jurul cozii,ca si pana acum.Insa cred ca va exista posibilitatea platii unei taxe a celor care nu vor sa isi sterilizeze cainii,asta cred ca e o masura fireasca.
DAR ACTIUNEA DE STERILIZARE PRESUPUNE O EVIDENTA STRICTA A CAINILOR CU STAPAN,UN RECENSAMANT AL CAINILOR,MICROCIPARE…..FIINDCA ALTFEL,SE VA FACE DEGEABA TOT!!!
SI E PACAT CA ACESTE SUFLETE SA SE NASCA PENTRU SUFERINTA…

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.