9 Ian 2012

As dori sa gasesc pe cineva sa tina temporar o catelusa.

Catelusa este portocalie ,este o catelusa frumoasa care merita sa traiasca.Ea este o catelusa comunitara care nu este pretentioasa la mancare.Este de marime medie.
ACeasta este povestea ei:
Ea este o catelusa care sta la bloc.Este obisnuita sa stea in scara.O vecina de-a mea care tocmai s-a mutat vrea cu orice pret sa o omoare .A pus otrava furadan si alte substante chimice care o pot omori.Am nevoie
de cineva care are timp de ea doar sa-i dea mancare si apa si sa-i asigure un adapost temporar pentru 1 luna sau maxim 2.Eu cred ca merita o sansa din partea voastra si stiu ca voi gasi pe cineva care sa aiba grija de ea.Ea nu trebuie sa moara…Va rog ajutati-ma.Poate intra oricand in scara si poate muri.A mai intrat odata dar am dat-o afara imediat .Dar noaptea?se poate intampla orice.
Eu o iubesc foarte mult si merita sa traiasca.EU o am la bloc la mine de 3 ani si este foarte devotata si merge cu mine peste tot .

Adresa de email :

Fotografie0001.jpg (1 MB)

Fotografie0001.jpg (1 MB)

Fotografie0855.jpg (1 MB)

Fotografie0855.jpg (1 MB)


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.