20 Mar 2011

Intrebari si raspunsuri »

Am un shitzu de doi ani si a facut 2 zile diaree cu toate ca mananca f bine, e jucaus si bea apa.

Ce sa fac? A facut o zi diaree, si-a revenit si dupa o zi a facut din nou. Nu mananca deloc orez, ce sa-i dau? multumesc!6 raspunsuri
Marius Munteanu 20 martie 2011 la 1:40 pm

Repaus alimentar 24 de ore, apa la discretie. Daca diareea persista, consulta un veterinar.

eu tot am shitzu….da el nu trebui indopat ku minkare….trebui de-l hranit dupa regim de 3 ori pe zi, shi doar ku minkare pentru kiini…nu exerimentati pe el ku minkarea kare-o minkam noi…kiar shi daka sta linga voi atunci cind mincati si vrea si el, nu-i dati,invatati-va sa-i spuneti „nu se poate”, atunci el desa altfel se va atasa…si diarei sau altre probleme cu burta nu veti mai avea daca-l veti hrani corect!!!

eu tot am shitzu….da el nu trebui indopat ku minkare….trebui de-l hranit dupa regim de 3 ori pe zi, shi doar ku minkare pentru kiini…nu exerimentati pe el ku minkarea kare-o minkam noi…kiar shi daka sta linga voi atunci cind mincati si vrea si el, nu-i dati,invatati-va sa-i spuneti „nu se poate”, atunci el desa altfel se va atasa…si diarei sau alte probleme cu burta nu veti mai avea daca-l veti hrani corect!!!

Marius Munteanu 20 martie 2011 la 3:00 pm

De acord cu tine, Olivika, dar ai face bine sa scrii romaneste. Nu e deloc „kewl” sa dai sfaturi in limba retardatilor mintali.

Marius Munteanu 20 martie 2011 la 3:04 pm

Rasa se numeste Shih Tzu.

Se poate ca a loat de la un alt caine ,dute la veterinar si cerei pastile sau ceva ca sa se faca bine si eu am un caine care este canis si de o saptamana chitaie fiindca il doare ceva dar nu stiu ce sa ii fac?

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.