16 Ian 2010

Anca Badiu încearcă să-şi salveze câinele de la paralizie

De când a aflat că bichonul ei maltez, Bobby, suferă de început de paralizie, Anca Badiu este foarte tristă. Deşi Bobby are 15 ani, o vârstă respetcabilă pentru un câine, Anca nici nu se gândeşte la posibilitatea de a-l pierde pe căţelul care este considerat un membru al familiei. „Nu vă puteţi imagina ce e în sufletul meu. De când am aflat că este grav bolnav, stau numai prin spitale cu Bobby. La început s-a crezut că are cancer, dar doctorii au descoperit că un ciot îi apasă pe coloana vertebrală. Are un început de paralizie. Şi de Crăciun, şi de Revelion, am fost cu el la medic. Ştiu că Bobby e cam bătrân, dar nici nu mă gândesc să-l pierd”, a declarat Anca Badiu pentru Click! (M.C.)

Sursa: Atac Online


Un comentariu

buna Anca ce faci sunt o nepoata de a lu Claudia imi poti da si mie un id deal tau sau dealu alex k nu cred k are octavian sami dea poop

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.