20 Mar 2013

Aproape „SPA” pentru câinii comunitari de la Oradea

Aproape „SPA” pentru câinii comunitari de la Oradea

Aproape „SPA” pentru câinii comunitari de la Oradea

După 60.000 lei investiți, Adăpostul „Grivei” al câinilor fără stăpân din Municipiul Oradea se arată în fața vizitatorilor (potențiali „părinți” ai patrupedelor) cu fața schimbată. Conducerea Administrației Domeniului Public (ADP) a prezentat azi, 13 martie, principalele noutăți de la locul în care sunt cazați câinii vagabonzi prinși pe străzile orașului.

Poate cea mai utilă realizate este amenajarea unui „parc” de aproape 2.000 mp, despre care directorul Liviu Andrica vorbea încă din septembrie 2012, la preluarea activității de ecarisaj. Acolo, cei interesați de câini și cei care se gândesc să adopte comunitari se pot împrieteni cu animalele și se pot juca cu ei. De asemenea, există și locuri de parcare amenajate pentru cei care ajung pe acolo. ADP a reamenajat țarcurile și a instalat 16 boxe metalice și a lucrat la refacerea instalațiilor electrice, sanitare și de apă, precum și pardoseala din zona de țarcuri. Așa cum bihorstiri.ro a scris încă de săptămâna trecută, printre cei care au vizitat deja adăpostul renovat se numără și Robert Smith, finanțatorul SOS Dogs, care le-a transmis ulterior celor de la Oradea că este cel mai frumos astfel de loc din țară.

Sursa: Bihor Stiri


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.