27 Aug 2010

Asociaţia Animal Life organizează o noua campanie de adopţii la Sibiu, în Piaţa Mică

Asociaţia Animal Life organizează sâmbătă, 28 august, o nouă campanie de adopţie a câinilor fără stăpân. Campania va începe la ora 10, în Piaţa Mică, în spaţiul din faţa Casei Artelor şi va dura până după-amiază.

20 de căţeluşi care nu au împlinit încă două luni vor fi daţi spre adopţie, în cadrul campaniei. Căţeluşii au fost găsiţi în stradă, au fost găsite de reperzentanţii asociaţiei şi acum îşi caută stăpân. „Nici pisicuţele nu au fost uitate, în speranţa că vom reuşi să le găsim un stăpân. Una dintre ele a fost găsită în stare foarte gravă, cu o rană ce i-a pus viaţa în pericol, care acum, însă, este pusă pe picioare, veselă şi jucăuşă şi îşi aşteaptă viitorul stăpân”, spun reprezentanţii asociaţiei.

De asemenea, duminică după-masă, de la ora 17:30, va avea loc cea de-a doua campanie de adopţii din acest sfârşit de săptămână, în acelaşi loc.

Sursa: Rondul de Sibiu


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.