29 Aug 2009

Auschwitz pentru caini

Criza si alegerile parlamentare din toamna trecuta au reusit sa stabilizeze situatia.

Criza si alegerile parlamentare din toamna trecuta au reusit sa stabilizeze situatia. Tranzitia de la oras la tara, mai precis de la bloc la casa si-a incetinit ritmul. Norocosii  au scapat de santier si s-au mutat in suburbii (oare nu sunt suburbiile din vest trasatura unei false bunastari, care creaza un sentiment de pseudo-putere?).  In casele lor “impecabile” cu termopane si Lindab, cu gratarele in curte si manele emanate din echipamente Hi-Fi de ultima generatie, aceasta rasa noua de “SUBURBANI” se ARIANIZEAZA din ce in ce mai mult, in ciuda faptului ca isi rup masinile pe strazile pietruite, pleaca din casa cu cisme de cauciuc si pantofii de hora in mana, sau ca fumul gratarelor se amesteca cu putoarea foselor septice prevazute cu barcanale ca sa evite refularea dejectiilor pe parchetul de bambus.

Si cum un arian care se respecta nu respecta nici o forma de viata diferita de modelul lor, SUBURBANII nu pot concepe existenta in vecinatatea lor a unor fiinte rudimentare, cum ar fi cainii vagabonzi si a unor oameni care au un mod de viata diferit de al lor si nu-si zugravesc cu tambalau casele in fiecare an; care nu isi pun cainii fara rasa in portbagaj sa-i arunce pe marginea soselei; toti cei diferiti sunt considerati UNTERMENSCHEN.  Si atunci in ciuda faptului ca in Romania exista o lege de protectie a animalelor, care considera fapt penal maltratarea si uciderea unui animal sanatos ei apeleaza la relatii la primarie, reclamatii nefondate, tertipuri, sicane, hartuiala si calomnie pentru indepartarea din zona lor zero a unor animale salvate de pe strazi, din campanii de otravire, care nu au nici o vina decat ca sunt adapostite, hranite, ingrijite si iubite de niste UNTERMENSCHEN. Desi acesti UNTERMENSCHEN au sezizat ProTv-ul in legatura cu atrocitatile comise asupra animalelor in suburbia lor, singurul feed-back primit la doua luni dupa prima sezizare a fost un abonament la Stirile ProTv.  Spaima este mai mare cu cat atacurile SUBURBANILOR asupra UNTERMENSCHENILOR se concretizeaza in sezizarea diverselor institutii si autoritati ale statului, cum ar fi Primaria din suburbie, Directia Sanitar-Veterinara, Directia de Sanatate Publica. Si in ciuda faptului ca baza legala nu exista, aceste institutii iau masuri.

Astfel, UNTERMENSCHENII au aflat ca au un numar mare de cainii si pisici, ca ii tin flamanzi, ca produc discomfort datorita mirosului. Au aflat ca Directia de Sanatate Publica a facut verificari pe teren si ca au 30 de zile la dispozitie sa dupa cainii de acolo.  Au aflat ca nu au baie in casa.

Desi la prima vedere pare un joc de copii sau o agresivitate de plaivaz, probabil in cateva zile probabil ProTv-ul va fi incantat sa filmeze cadavre.  DEOARECE LEGEA E INTERPRETATA DUPA MUSCHII FIECARUIA

 1. In conformitate cu Ordinul ANSVA nr.31/2008-Aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 205/2004 privind protectia animalelor, “numarul de animale detinut de o persoana fizica nu este restrictionat”.  DECI UNTERMENSCHENII au dreptul sa tina oricate animale.
 2. Este normal ca patrupedele, sa latre cand trec masini pe strada, elicopterele SUBURBANILOR deasupra casei  sau cand SUBURBANII fac chefuri cu muzica.
 3. SUBURBANII stiu ca UNTERMENSCHENII au pisici; si intradevar au; le tin intr-o camera inchisa in casa si nu sunt vizibile in exterior. Este usor de dedus ca SUBURBANII dispun de dispozitiv sofisticat de spionaj cu ajutorul caruia se vede prin pereti; UNTERMENSCHENII sunt in pericol si spionati in permanenta, SUBURBANII se fac vinovati de hartuire, art. 208/1 C. penal.
 4. SUBURBANII afirma ca animalele nu sunt hranite bine si sunt deranjati de mirosuri inexistente se fac vinovati de calomnie, art. 206 Cod Penal
 5. Daca Directia de Sanatate Publica afirma ca s-au facut verificari pe teren si UNTERMENSCHENII nu stiau de aceste verificari, inseamna ca proprietatea UNTERMENSCHENILOR, a fost violata; si inca de niste reprezentanti ai unor autoritati. Nu ar fi de mirare ca fiecare miscare a UNTERMENSCHENILOR sa fie monitorizata, la cererea suburbanilor.
 6. Directia de Sanatate Publica solicita UNTERMENSCHENILOR ca in termen de 30 de zile sa duca cainii la un adapost autorizat fara ca in atributiile acestei Autoritati a Statului sa existe o referire la acest gen de rezolutie sau fara a se preciza baza legala.
 7. Impreuna cu un SUBURBAN, aratandu-si pectoralii intr-un autentic Tarzan’ show, un consilier de la Primarie vine intr-o dupa-amiaza de duminica la poarta UNTERMENSCHILOR articuland de nenumarate ori ca el este CONSILIER si precizand ca el ii va EXECUTA pe UNTERMENSCHENI in ziua urmatoare. Ce a facut se incadreaza la infractiunea de amenintare prevazute si pedepsite de art. 193 Cod penal si fapta savarsita in public, prevazute si pedepsite de art 152 Cod penal comisa la data de 2 august 2009. Ba mai mult,  incalca prevederile Legii nr. 393/2004 – privind Statutul aleşilor locali, art.53. Pe asta mi-am consumat eu VOTUL?

Nu am coltii ascutiti, dar am nervii oteliti si ma irita tendinta actuala de a confunda marfa cu ambalajul. Probabil am intrat in categoria UNTERMENSCHENILOR cand nu ne-am terminat casa. Acela a fost momentul in care am decis ca nu suntem compatibili cu calitatea de SUBURBAN.  Si am decis ca intr-un moment de libertate profesionala sa dam RESET si sa fugim din suburbii. Ori la tara ori la oras; suburbiile au infrastructura de tara dar fite de oras.

Am scris acest articol pentru ca sunt MAMA UNTERMENSCHEN. Si se pare ca vecinii SUBURBANI nu au habar ca poate face o MAMA. Si cand spun MAMA am in vedere trei adulti, un copil de 9 ani si 57 de animale (caini si pisici).

Nu voi admite sa-mi fie luate animalele in care am investit dragoste si bani. SUBURBANII si-au zugravit de doua ori casa, noi UNTERMENSCHENII am cumparat luna de luna hrana de calitate pentru caini si pisici, le-am asigurat tratament medical si le-am oferit adapost si dragoste. Daca in ciuda legii ni se va face o nedreptate incercandu-se in continuare sa ni se ia animalele, va anunt ca ma voi folosi toate mijloacele de care dispun, pana la SUICID pentru a atrage atentia autoritatilor, mass-mediei si populatiei si voi lupta pana la capat ca TARICEII (nu au legatura cu fostul prim-ministru) sa nu mai persecute familii care incearca sa fie umane si nu robotizate ca ei.  Si sa nu credeti ca sunt o nebuna. Sunt Andreea Milea Ionescu, care a colaborat cu primari de municipii (Cluj-Napoca, Braila si Oradea) si de orase, cu prefecti si cu Secretarul General al Guvernului Tariceanu, care a fost Consilier Personal la un Secretar de Stat; si care nu in ultimul rand a coordonat si elaborat lucrari prin care toate aceste municipii, orase si circa 28 de comune au primit finantare de peste 200.000.000 Euro pentru proiecte de alimentare cu apa si canalizare.  Am dovezi, fotografii, articole din ziare si inregistrari. Si niciodata nu am cerut favoruri personale sau de alt tip in detrimentul celor din jur.

Nu am mare experienta de blogger dar voi difuza acest material pana cand cineva imi va auzi strigatul. Colaboratorii mei fara voce, enumerati mai jos trebuie sa aiba parte de o familie iubitoare nu sa fie luati fara urma ca ursul Ballo (cinismul presei s-a vazut in cele doua reportaje: reportajul preluarii si reportajul in care familia adoptiva isi cauta animalul). Si daca sunt de acord ca locul oricarui urs sau animal salbatic este intr-un habitat natural, nu inseamna ca nu sunt solidara cu cei care si-au pierdut animalul; NU SUNT DE ACORD CA DATORITA SNOBISMULUI CELOR DIN JUR SA FIU CONSTRANSA SA-MI INDEPARTEZ ANIMALELE IN CONDITIILE IN CARE:

(1) AM UN TEREN DE 1000 MP LA TARA, LA CORBEANCA, JUDETUL ILFOV

(2) AM POSIBILITATE FINANCIARA SA ACORD INGRIJIRE ADECVATA ANIMALELOR

NU VREAU SA AM OCAZIA SA VAD STIRILE PROTV PREZENTAND CADAVRELE ANIMALUTELOR MELE. TOATE AU O IDENTITATE, O POVESTE SI FAC PARTE INTEGRANTA DIN FAMILIA IONESCU.

COLABORATORI ARTICOL

1. LIVIU IONESCU, 60 DE ANI, FOST DIRECTOR COORDONATOR PROGRAME USAID (AGENTIA STATELOR UNITE PENTRU DEZVOLTARE INTERNATIONALA) IN PERIOADA 1997-2007; ACTUALMENTE ADMINISTRATOR LA PROPRIA FIRMA DE CONSULTANTA, CARE A ELABORAT LUCRARI CASTIGAND PENTRU BENEFICIARI FINANTARI DE PESTE 35.000.000 EURO

2. ANDREEA MILEA IONESCU, 48 ANI, DIRECTOR DE PROIECT USAID; ACTUALMENTE DIRECTOR TEHNIC LA PROPRIA FIRMA DE CONSULTANTA

3. GILDA MARIA STANCU, 23 ANI, STUDENT SI ASISTENT MANAGER LA O FIRMA DE IMPORT-EXPORT

4. LIVIU ILIE IONESCU, 9 ANI, ELEV LA SCOALA OLGA GUDIN

5. CAROLINA MILEA, 93 DE ANI, PENSIONARA

TRUPA CANINA:

 1. 2000-ROLLIE-Catel personal. Ciobanesc caucazian, dresat de Gabriel Cocu
 2. 2003-TOULIU-Maidanez pastrat de pe santier
 3. 2005-DINO-Maidanez preluat de la un stapan de la bloc
 4. 2005-ZENO si ZOLLY-Maidanezi culesi din Corbeanca in timpul inundatiilor din luna septembrie
 5. 2005-AGIACAI-Maidanez cules in Corbeanca in iarna anului 2005
 6. 2005-TASHA-Teckel, catelul baietelului nostru
 7. 2007-RUBI, TAJI si BOLT-Metisi de talie mica, culesi in Corbeanca
 8. 2008-HILLARY-Maidanez, luata de pe strada in timpul campaniei de OTRAVIRE in care au murit peste 40 de caini. Era gestanta si a fatat 4 pui
 9. 2008-SIMBA, VALI si SNUPPY-Metisi fatati de Hillary

10. 2008-TIFFANY-Maidanez, preluata de pe strada din Corbeanca, accidentata intentionat de o masina. Era gestanta si a fatat 5 pui

11. 2008-MITITELU, GABRIELA si JIMMY- Metisi fatati de Tiffany

12. 2008-DR. ZIDU, AURICA, THALIA, CUTE, POUCHI-POUCHI, BARBIEE, SZILARD si EVA-Metis de talie mica, culesi din Corbeanca in timpul campaniei de otravire

13. 2008-TEQUILLA, KELLY, ATILLA, CIOCOLATA si BONNETI

14. 2008-RITA-metis de peckinez, parasit in benzinarie in octombrie 2008; catelul mamei (91 de ani)

15. 2009-VITEAZU-rezultat dintr-o imperechere accidentala a lui HILLARY

FELINE

 1. 1998-BOTICU-Pisica europeana, favorita fiicei mele
 2. 2000-GREY-Albastru de rusia
 3. 2001-RALPH si LUPITA-Pisici rasa comuna europeana, salvate de la omor in Bucuresti
 4. 2002-DALIN, KATINCA, KATELA, SOSETA, LILA, GILDOIUL, BILINA, ZORBA, SILVIA, AXINTE, LILIACUL-Pisici europene, adoptate in zona Kiseleff
 5. 2003-NAZIRA-Pisica europeana, adoptata la rugamintea unei prietene batrane
 6. 2003-ZEYNEP-Pisica europeana, adoptata din Corbeanca
 7. 2004-BLISTER-Tuxedo Mix, adoptata din Corbeanca
 8. 2005-MUTZU-Norvegian de Padure, primit cadou de la prieteni
 9. 2005-NICOLETA-Pisica europeana, adoptata din Bucuresti; a fost gasita cu burtica sfasiata

10. 10. 2005-DREIMAN-Pisica europena, adoptata din Bucuresti, a fost gasot intr-o punga de plastic

Si nu uit ca sunt datoare memoriei animalutelor care au trecut dincolo, fie natural, fie ajutati de persoane “binevoitoare”.

 1. BAMBI, primul meu animal, canishutza care stia cand vin acasa din stagiatura, eutanasiata fara mila de mama mea pentru ca urma sa am un bebe
 2. POUPICA, pisica care m-a invatat ce este prietenia si relatia cu lumea care nu cuvanta
 3. RHETT, motanelul care si-a dat sfarsitul numai dupa ce a fost in mijlocul familiei
 4. TURTITA si POUPICU puisori tarati si luptatori
 5. EMINESCU, motanelul care a trecut dincolo numai dupa ce a fost luat in brate
 6. TOTINO, maidanezul pitic cu urechi mari omorat de cainii de pe strada din Corbeanca
 7. BANDERAS, omorat de un nepriceput cu diploma de medic veterinar, care i-a perforat uretra si vezica
 8. BIMBA, catelusa iubitoare gasita otravita in curtea de la Corbeanca, langa gardul familiei Marinescu
 9. MOTANUL INCALTAT, rapus de o moarte subita

10. SNOOK, metisul de teckel care dimineata era super voios iar seara a fost gasit mort, probabil otravit, in padocul de langa gardul familiei Marinescu

11. LARA, catelusa caucazian care a murit de babesioza; parazit purtat de o capusa care in principal ataca caprioarele salbatice. LARA nu a fost in padure; insa capusa a ajuns la Corbeanca odata cu pamantul de umplutura pe care SUBURBANII l-au pus in curte

12. VANATORUL , care a fost ucis de semenii lui, dupa ce cineva din exterior a deschis portile de la doua padocuri

13. BUTCH, VULPITA, TOTO BATRANUL, si alti circa patruzeci de caini fara nume, inmultiti pe santierele din Corbeanca (numai pe strada Dorului) si otraviti in 2008.

14. Si in final, LOU-LOU , metisul de lup care canta, seful strazii Dorului din Corbeanca, disparut fara urma in Aprilie 2009.

RIP prieteni necuvantatori!

NOTA:

IMI CER SCUZE SI NU DORESC CA ARTICOLUL MEU SA LEZEZE:

 • PE CEI CARE DESI STAU IN SUBURBII AU RAMAS OAMENI, NETRASFORMANDU-SE IN ROBOTI. SUNT MULTI CARE AU GRIJA DE ANIMALELE STRAZII SI LE OFERA CALDURA, DRAGOSTE SI CELE NECESARE SUBZISTENTEI.
 • PE CEI CARE SE TIN DEOPARTE SI INTORC CAPUL CAND VAD UN ANIMAL IN SUFERINTA, DAR NU PROVOACA EI SUFERINTA
 • PE CEI CARE APRECIAZA VIATA IN SUBURBII DAR NU INTERVIN IN VIATA CELOR DIN JUR

PE TOTI ACESTIA CEI PE CARE II CUNOSC SAU NU II RESPECT DIN TOT SUFLETUL

INSA VOI LUPTA CU TOATE PUTERILE CU CEI CARE FAC ABUZ DE TARIE, FUNCTIE SI RELATII SI PROVOACA DISCONFORT MORAL, MATERIAL SI FIZIC CELOR CARE NU SE CONFORMEAZA CU REGULA LOR PRINCIPALA SI CU MODUL LOR DE CONDUITA.

Sursa: Cpad2005's Blog


3 comentarii
Leaute Stefan & Danna 7 aprilie 2010 la 8:19 pm

Este posibil sa ne vedem?
Danna si Stefan Leaute

Felicitari !

Si,multa bafta in continuare .

 
Comisia Europeana NU SUSTINE INCINERAREA deseurilor

Comisia Europeana NU SUSTINE INCINERAREA deseurilor
Comisia Europeana a publicat in 26 ianuarie o comunicare cu privire la rolul energiei din deseuri in economia circulara. Textul ofera clarificari cu privire la implementarea ierarhiei deseurilor si ghidare pentru statele membre in scopul evitarii unor probleme precum supracapacitatea de incinerare si reducerea ratelor de reciclare cu care se confrunta in prezent, in special, statele […]

Un nou grup de zimbri ajunge cu bine in Muntii Tarcu

Un nou grup de zimbri ajunge cu bine in Muntii Tarcu
Cel mai mare mamifer terestru din Europa se intoarce in Carpatii Meridionali, unde un nou transport de 9 indivizi a fost efectuat in 21-23 aprilie. Acesta este al patrulea an consecutiv de transporturi de zimbri in Muntii Tarcu, iar de aceasta data animalele provin doar din rezervatia Avesta, din Suedia. Zimbrul (Bison bonasus) este o […]

Putem fi Zero Waste in vacanta? #Tenerife

Putem fi Zero Waste in vacanta? #Tenerife
Va scriu in prima zi acasa, dupa o vacanta foarte frumoasa in Tenerife. Din fericire am noroc de vreme buna si pot scrie la masa din gradina, la soare, cu o limonada langa mine si parca trecerea la viata de zi cu zi nu mai e asa de grea. Dupa cum bine stiti pana acum, […]

Tinta de „Zero Deseuri� – un obiectiv realizabil in Romania de astazi?

Tinta de „Zero Deseuri� – un obiectiv realizabil in Romania de astazi?
Povestea de la Targu Lapus a inceput in urma cu 10 ani, cand, Primaria orasului a decis inceperea demersurilor de reducere progresiva a cantitatii deseurilor colectate de la populatie. Sistemul a intrat in functiune in 2010, odata cu obtinerea unei finantari din Fonduri Europene si prevedea implementarea unei strategii eficiente de gestionare a deseurilor menajere. […]

Activistii Mining Watch au depus plangere penala impotriva Deva Gold

Activistii Mining Watch au depus plangere penala impotriva Deva Gold
Marti, 28 martie, activistii Mining Watch s-au aflat la Certej pentru a verifica legalitatea lucrarilor de santier care se desfasoara pentru construirea a doua bazine necesare exploatarii. In acest sens, activistii s-au deplasat pentru a vizualiza panourile de santier care potrivit legislatiei in vigoare trebuie sa fie afiste intr-un loc vizibil si accesibil publicului [1]. […]

Amenzi si dosar penal pentru taieri de arbori in zona Vidraru

Amenzi si dosar penal pentru taieri de arbori in zona Vidraru
Conform Greenpeace Romania, pretinsa diminuare a fenomenului taierilor ilegale se vede doar din birou. In teren taierile ilegale afecteaza suprafete mari si produc inclusiv distrugerea ultimelor paduri virgine ale Europei. Un voluntar a semnalat cu ajutorul www.salvezpadurea.ro posibile taieri ilegale in zona lacului Vidraru, in bazinul raului Cumpana, iar acestea au fost confirmate in teren […]

O planta noua pentru stiinta descoperita de biologi

O planta noua pentru stiinta descoperita de biologi
Biologii au descoperit in Dobrogea o noua specie de planta, intr-un proiect al Societatii Ornitologice Romane.  Nu este doar o specie noua pentru Romania, ci este o specie noua pentru stiinta.  Trei ani de zile au durat analizele care sa confirme descoperirea biologilor romani. Biologii care au gasit planta au si avut onoarea de a-i […]

Let`s Do It, Romania! si Teach for Romania lanseaza „Let’s Share & Care!”, primul centru de minerit urban pentru combaterea risipei si sustinerea educatiei in comunitatile defavorizate

Let`s Do It, Romania! si Teach for Romania lanseaza „Let’s Share & Care!”, primul centru de minerit urban pentru combaterea risipei si sustinerea educatiei in comunitatile defavorizate
Mineritul urban este alternativa la mineritul traditional si consta in recuperarea resurselor din deseuri, de la metale din deseuri electronice pana la materiale de constructii din demolari, prin repararea, reutilizarea sau reciclarea acestora. O initiativa care promoveaza mineritul urban este „Let’s Share & Care!” lansat de Let’s do it, Romania!, care isi propune sa sustina copiii […]

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.