7 Ian 2011

Baietel voinic caut familie adoptiva

Catelusul este mascul, de talie mare, voinic, jucaus, deja latra atunci cand aude cainii mai mari latrand sau cand miroase el vreun pericol imediat ce ar ameninta pacea locului unde traieste dumnealui temporar. A fost abandonat, impreuna cu un fratior, la gheena; fratiorul a fost deja adoptat. Este un animalut care ar iubi o curte pe care s-o apere cu mult curaj si devotament. Desi mai voinicel decat ceilalti tovarasi de suferinta, si lui ii este frig si urat la gheena. Nu e deloc pretentios, manca doar paine si apa in primele zile. Este un baietel frumos si pe care te poti baza. Asteapta cu nerabdare o familie pe care s-o protejeze. Adoptandu-l de mic, il puteti educa mai usor. In plus, are nevoie si el de ocrotire acum, dar va va rasplati eforturile in scurt timp, cu toate fortele lui. Este un dulcic!

Adresa de email :

Catelusul este mascul, de talie mare, voinic, jucaus, deja latra atunci cand aude cainii mai mari latrand sau cand miroase el vreun pericol imediat ce ar ameninta pacea locului unde traieste dumnealui temporar.


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.