3 Dec 2010

Bocelli un catelus care nu poate ura

Bocelli este un catel tare frumos, cuminte si mare iubitor de oameni. Are insa doua handicapuri: nu mai are un ochisor si nu este in stare sa urasca. In mintea lui nu este loc decat de dragoste si nu este capabil sa se apere in situatia in care este agresat de un om sau de un alt animal. Bocelli este un catel potrivit pentru o familie cu copii, care au nevoie de un prieten canin jucaus, asa cum este el. Acum se afla in grija noastra. A indurat destule pentru un catelus atat de cuminte . Merita o soarta mai buna. In felul lui este un invingatoar si avem convingerea ca, undeva, un suflet nobil de om o asteapta sa-i aline suferintele indurate. Daca doriti sa l adoptati pe Bocelli sunati pe Ioana sau scrieti un e-mail la Anna (ariel).

Adresa de email :

Bocelli este un catel tare frumos, cuminte si mare iubitor de oameni.


Un mesaj

Adoptiicaini.ro verifica periodic valabilitatea anunturilor. Va rugam sa precizati daca mai este de actualitate acest anunt. Putem modifica pozele in vazul unui raspuns afirmativ. Multumim!

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.