4 Mar 2010

Câine mumificat printre gunoaie

Operaţiunea “Făraşul” din apartamentul pensionarului arădean care şi-a umplut apartamentul cu gunoaie, a continuat şi astăzi. Angajaţii societăţii de salubritate au avut parte însă şi de surprize. Ei au descoperit în casa bătrânului printre gunoaie un câine şi o pisică mumificate.
Angajaţii societăţii de salubritate au continuat şi astăzi operaţiunea de curăţire a apartamentului pensionarului arădean care şi-a transformat locuinţa într-o ghenă de gunoi. Însă, nu mică le-a fost mirarea când printre gunoaie au desoperit şi cadavrele mumificate alei unui câine şi a unei pisici.

Cei de la Salubritate au muncit, de ieri, la foc continuu, pentru a elibera apartamentul colecţionarului de deşeuri. Muncitorii au scos până acum câteva tone de gunoi, ei spun că aşa o cantitate de deşeuri colectează de pe o stradă întreagă. Cu toate acestea, angajaţii societăţii de salubritate estimează că vor mai avea de lucru încă o zi.

Sursa: Ne cenzurat


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.