12 Mar 2010

Câine poliţist, scos la licitaţie în Iaşi

I-a ajutat pe poliţişti să prindă sute de infractori, dar acum e timpul să iasă la pensie. Este vorba despre Bolin, un câine poliţist antrenat pentru misiuni speciale care va fi scos la licitaţie de instituţia pe care a servit-o în ultimii şapte ani.

Bolin a avut o activitate intensă alături de poliţişti. A participat la sute de misiuni şi şi-a făcut bine treaba.

„Cel mai prolific an al lui a fost în 2005, când au fost descoperiţi mai mulţi autori într-un număr de 17 infracţiuni pe tot anul”, susţine unul dintre agenţi.

Acum însă, câinele a îmbătrânit iar inspectoratul de poliţie Iaşi a decis să îl scoată la licitaţie. Întâietate la cumpărare au, desigur, cei care au lucrat de-a lungul timpului cu Bolin.

Cei care vor sa aibă alături un asemenea animal de companie nu trebuie să scoată foarte mulţi bani din buzunar. Caietul de sarcini pentru participarea la licitaţie costă doar zece lei.

Sursa: Antena 3


Un comentariu

buna ziua mar interesa si pe mine cainele cum se poate sa iau legatura cu cineva sa vb despre caine

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.