28 Apr 2014

Caine rasa Kuvasz – cu pedigree

Am nevoie sa dau un caine de rasa intrucat fetita mea este alergica si nu vreau sa o mai expun in plus.
Pe caine il cheama Hera- vedeti mai jos link-ul cu ea

Ca prezentare: Rasa Kuvasz, femela, are pedigree, parinti campioni, toate vaccinurile facute si fisa medicala, are 4 ani si fiind foarte rar in Romania (cainele casei imperiale unguresti de fapt) puii se vand cu 300-400 euro.

Spuneti-mi daca pot face o procedura speciala si cu ea, anunt de acum ca nu o dau decat daca gasesc conditii si mai ales sunt ok viitorii stapani.

Rasa este kuvasz, avand pedigree, cip implantat si carnet de sanatate (necompletat insa cu toate vaccinarile realizate). Mama ei a fost campioana la juniori pe Ungaria, provenind dintr-o crescatorie profesionista dedicata acestei rase: http://nagykukullomenti.site40.net/

Hera s-a nascut pe 18.06.2010, deci are aproape 4 ani. Este sanatoasa, nu a avut niciodata probleme serioase de sanatate. Nu a avut niciodata pui, nu am dus-o la imperechere. Nu am castrat-o, dar o vom face.

Multumesc,
Gabi Soare


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.