24 Apr 2014

Caine rasa Kuvasz – cu pedigree

Am nevoie sa dau un caine de rasa intrucat fetita mea este alergica si nu vreau sa o mai expun in plus.
Pe caine il cheama Hera- vedeti mai jos link-ul cu ea

Ca prezentare: Rasa Kuvasz, femela, are pedigree, parinti campioni, toate vaccinurile facute si fisa medicala, are 4 ani si fiind foarte rar in Romania (cainele casei imperiale unguresti de fapt).

Spuneti-mi daca pot face o procedura speciala si cu ea, anunt de acum ca nu o dau decat daca gasesc conditii si mai ales sunt ok viitorii stapani.


2 mesaje

de ce nu faceti donatia catre ach-ul din zona respectiva ….la oamenii care au alti caini de asemenea speta…. riscati ca acest catel sa fie in pericol si doar pt reproductie….sunt oameni care doresc acest caine doar pt actul „pedigree”…..aveti grija de catel…cautati pe http://www.ach.ro oamenii care se ocupa cu aceasta meserie drept crescatori eventual … trebuie sa gasiti…urez mult noroc si sanatate catelului.

Incercati sa gasiti printre cunostiinte sau la cunostiintele cunostiintelor, pe cineva dispus sa il tina la dansii iar dvs sa va ocupati de cheltuielile intervenite( mancare, deparazitari, vaccinari), eu am un caine comunitar luat de la o fata care l-a salvat din mana hingherilor si care s-a rugat zile si nopti sa-i gaseasca o casa,ea ii plateste toate cheltuielile, cainele are 10 ani este de pe strazi, cu crotal in ureche, si a reusit sa-l salveze, dvs sigur v-eti gasi deoarece este un bibelou de caine si este si de rasa,fi-ti responsabil! nu il dati unor straini fiindca cu siguranta va ajunge rau

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.