14 Apr 2010

Câinele scos la licitaţie de Poliţia Dolj, vândut cu 1.700 de lei

Câinele scos la licitaţie de Poliţia Dolj, vândut cu 1.700 de lei

Câinele scos la licitaţie de Poliţia Dolj, vândut cu 1.700 de lei

Câinele rasa ciobănesc german care a aparţinut Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj şi care nu a putut fi antrenat întrucât este prea blând a fost vândut la licitaţie unei persoane din Bucureşti, care a plătit 1.700 lei, sumă care a reprezentat preţul de plecare a licitaţiei.
Câinele Lala, scos la licitaţie de IPJ Dolj întrucât este prea blând ca să fie antrenat, a fost vândut, luni după-amiază, unei persoane din Bucureşti, singura, de altfel, care s-a prezentat la licitaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
„La licitaţia pentru ciobănescul german s-a prezentat o singură persoană, care a achiziţionat patrupedul cu suma de pornire. Noul proprietar este din Bucureşti, iar în prezent câinele se află la acesta”, a declarat, marţi, subcomisar Florentina Popescu de la Biroul de presă al IPJ Dolj.
Potrivit poliţiştilor, suma încasată pentru Lala acoperă cheltuielile care au fost făcute cu întreţinerea acesteia.
Lala a fost primită de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj de la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliţiei Române, iar responsabilii cu dresarea acesteia au spus că este prea prea blândă pentru a putea fi antrenată.

Sursa: Banateanul


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.