18 Iun 2010

Câini deveniţi agresivi din cauza căldurii

Şase persoane din Mehedinţi au ajuns în ultimele zile la Spitalul de Boli Infecţioase din Drobeta Turnu Severin, după ce au fost muşcate de câinii din curtea lor. Speriaţi de comportamentul patrupedelor şi nemaiputând să le controleze, oamenii au apelat la Serviciul de Ecarisaj pentru a prelua câinii agresivi. Medicii veterinari, care spun că patrupezii devin agresivi din cauza căldurii, se aşteaptă ca în zilele următoare numărul incidentelor de acest fel să crească.

Serviciul de Ecarisaj din Drobeta Turnu Severin este disponibil non stop în această perioadă, angajaţii unităţii fiind pregătiţi să intervină în orice situaţie. În acelaşi timp, medicii Spitalului de Boli Infecţioase din Drobeta Turnu Severin au fost anunţaţi să suplimenteze în această perioadă dozele de vaccin antirabic.

Sursa: Gazeta de Sud


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.