13 Feb 2010

Câinii comunitari s-au transformat în fiare, pe străzile Paşcaniului

Teroare pe străzile Paşcaniului. În ultima perioadă, mai ales după sărbătorile de iarnă, tot mai multe persoane se plâng că au fost muşcate de câinii comunitari. Pot fi văzuţi în haite peste tot, în parcuri, pe străzi şi chiar în scările de bloc. De foame, câinii au început să atace oamenii cu o ferocitate neobişnuită, chiar şi pe copii. Păşcănenii spun că le este frică să mai iasă din casă, mai ales în timpul nopţii şi că au cerut în zadar intervenţia autorităţilor locale.
În replică, şeful serviciului de Gospodărie Comunală, Ştefan Popa, ne-a precizat telefonic că Primăria negociază cu câteva firme reluarea acţiunilor de ecarisaj începând de săptămâna viitoare.
Menţionăm că anul trecut administraţia locală a plătit de la bugetul local câte 100 de lei pentru fiecare câine prins şi predat la padocul de la periferia Paşcaniului, unei firme de specialitate din Roman.
ORIZONTUL
ziarul păşcănenilor

Sursa: Ziarul Orizontul


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.