15 Noi 2010

Cainii jandarmilor hunedoreni s-au impus la Cluj

Cainii jandarmilor hunedoreni s-au impus la Cluj

Cainii jandarmilor hunedoreni s-au impus la Cluj

Un jandarm din judetul Hunedoara a reusit sa se impuna la un concurs chinologic organizat in municipiul Cluj – Napoca cu patru caini rasa ciobanesc german.

La clasa 6 – 9 luni, jandarmul Alin Marian a obtinut locul I cu femela Terra von Mafihaus si locul III cu femela Schakira von Mafihaus. La acesta clasa au concurat 10 femele. La clasa „munca femele”, a castigat locul II – calificativ “excelent” cu femela Romano Goda „Rena”, din 28 de femele concurente. Locul I a fost ocupat de un exemplar canin din Croatia, dar cainele jandarmului hunedorean a devansat exemplare canine din Ungaria, Serbia, Bugaria, Turcia si Romania. La clasa „veterani”, a castigat locul II – calificativ “excelent” cu cainle Ulk v. Uferwald (Nick), din patru competitori.

La aceasta competitie, jandarmul hunedorean a fost ajutat de fiica sa, in varsta de 14 ani, care a prezentat cainii la clasa „6-9 luni” si la clasa „munca”.

La competitie au participat peste 135 de ciobanesti germani din Romania, Germania, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Serbia, Turcia. Arbitrul invitat la aceasta competitie a fost Helmut Buss, S.V, din Germania.

Sursa: CityNews


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.