14 Oct 2009

Cainii vagabonzi din Capitala au muscat peste 9.000 de oameni, in 2009

Câinilor vagabonzi nu le-au căzut victime doar bucureştenii, peste 2.000 dintre persoanele care s-au prezentat la „Balş” fiind din provincie.

Peste 9.000 de persoane, dintre care mai mult de 1.500 de copii, au fost muşcaţi de câinii comunitari din Bucureşti, de la începutul anului şi până în prezent.

Aşa arată un raport cerut de Prefectura Capitalei oficialilor Institutului „Matei Balş”, ce conţine, potrivit Mediafax, numărul persoanelor care s-au prezentat pentru vaccin antirabic. Câinilor vagabonzi nu le-au căzut victime doar bucureştenii, peste 2.000 dintre persoanele care s-au prezentat la „Balş” fiind din provincie. În acest sens, reprezentanţii Administraţiei pentru Supravegherea Câinilor fără Stăpân cer schimbarea legii, astfel ca, după sterilizare, să nu li se mai dea drumul pe stradă.

Sursa: Evenimentul Zilei


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.