22 Iun 2011

Calafatul dat exemplu pe HBO in privinta rezolvarii problemei cainilor comunitari

Campanie de sterilizare gratuita

Azi incepe etapa a doua a sterilizarii cainilor comunitari in Calafat. In prima etapa asociatia Vier Pfoten impreuna cu primaria au reusit sterilizarea a aproximativ 350 de caini comunitari si se doreste acum realizarea unui numar cel putin egal . Trebuie amintit ca aceasta operatiune nu este suportata din bugetul local ci din fonduri comunitare . Actiunea de la Calafat a fost extrem de apreciata deja multe alte primarii incercand sa realizeze astfel de colaborari .O mascota imensa a asociatiei a fost deja montata in centrul orasului . Reusita ei a facut ca azi chiar postul HBO sa trimita o echipa la Calafat care au realizat un amplu reportaj si un interviu cu primarul care va fi difuzat in luna august in primetime

Sursa: Ziarul de Calafat


Un comentariu

Va referiti la fonduri comunitare de la Uniunea Europeana. Puteti sa-mi dati mai multe informatii in privinta modului in care au fost atrase, pe ce program operational?

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.