25 Iul 2011

Calu, povestea lui este lunga si trista

Povestea lui este lunga si trista. Cand a fost mic l-am descoperit la o firma din Cluj impreuna cu mama si sora lui! Am luat mama am sterilizat-o si am vaccinat cei doi pui. La proximativ 7-8 luni am fost sunati de catre angajatii acestei firme ca din cei 6 catei de la firma trei au murit otraviti si doi sunt pe moarte! A murit sora lui Calu, el si mama lui erau foarte grav! Sangerau cumplit, Calu statea jos si picioarele erau bandajate(lumea credea ca s-a taiat la picior). Erau efectele otravei de sobolani care le-a fost administrata! Dupa o saptamana de tratamente am reusit sa ii salvam pe amandoi cu sprijinul persoanelor angajate de la firma! Dupa 4 luni m-au sunat ca este bolnav. L-am gasit cu temperatura 35.5, nu se misca. Calu era in coma si nu mai avea nici un reflex! L-am dus la cabinet, l-am tratat si spre marea noastra surprindere a doua zi era inca in viata….a sfidat moartea a doua oara! Timp de doua saptamani nu s-a ridicat! Dupa doua saptamani a inceput sa se taraie.
Este un caine extrem de ascultator, extrem de destept si iubitor cat China:)
Dupa 2 zile de mers in lesa sa vedeti cum merge acest caine FARA LESA, caine care in viata lui nu a fost plimbat sau purtat in lesa!
A doua oara otrava a fost completata si de o lovitura! Ideea este ca acum, dupa 6 luni, Calu este o fiinta perfecta dint toate punctele de vedere si tare mult isi doreste sa isi gaseasca un stapan care sa il merite

Adresa de email :

calu-si-anca.jpg.JPG (503 KB)

calu-si-anca.jpg.JPG (503 KB)


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.