12 Mar 2010

Campanie de verificare a proprietarilor de caini la Medias

Ma numesc Luky , sunt o fetita jucausa si dragalasa, si iubesc toti oamenii

Compartimentul Politia Animalelor din cadrul Politiei Comunitare Medias, a demarat o campanie de verificare a proprietarilor de caini. Scopul este acela de a vedea daca patrupedele au toate actele in regula, si sunt vaccinate. „Prevederile referitoare la posesorii de caini sunt clare, noi le-am facut cunoscute printr-o serie de actiuni. In momentul de fata nu facem altceva decat sa verificam daca proprietarii au intrat in legalite, in conditiile in care in momentul efectuarii recensamantului populatiei de cani, am descoperit multe nereguli” a precizat agentul comunitar Achim Goga. Proprietarii care nu sunt in regula, risca sanctiuni de la 150-300 lei.

Sursa: Monitorul de Cluj


Un comentariu

buna ziua.De pisici nu s-a spus nimic.Avem o gramada de pisici vagaboande pe langa bloc.Langa casa ambient sunt un grup de 8-10 pisici si sunt cateva din ele gestante. Proprietarii de masini sunt revoltati pentru ca zgarie masinile.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.