19 Oct 2010

Campionatul Naţional de Dresaj

Câini poliţişti din întreaga ţară sosesc astăzi la Sibiu pentru cel mai mareeveniment dedicat lor, Campionatul Naţional de Dresaj al Câinilor de Serviciu. Festivitatea de deschidere va avea loc la ora 10, pe platoul Şcolii de Câini din Sibiu, cea mai mare unitate de dresaj canin din Europa de sud-est. Campionatul a ajuns la cea de-a şaptea ediţie şi este cel mai bun prilej pentru a testa stadiul de pregătire a câinilor din Ministerul Administraţiei şi Internelor.
Concurenţă acerbă

La concurs participă echipe din toate structurile MAI, IGP, Poliţia de Frontieră, Jandarmerie, Direcţia Generală a Poliţiei Bucureşti dar şi cadrele Centrului Chinologic Sibiu. „Competiţia va fi găzduită şi organizată din punct de vedere tehnic de către personalul de specialitate al Centrului Chinologic Sibiu, o parte din probele de concurs urmând a se desfăşura în spaţiile special amenajate din cadrul unităţii noastre, conform programului alăturat”, spune Crişan Lăzureanu, directorul Centrului Chinologic Sibiu. Pe lângă poliţiştii români, la campionat vor participa şi echipe din structurile Ministerului de Interne al Bulgariei.

Sursa: Romania Libera


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.