11 Ian 2011

Caniche talie mica

Ofer spre adoptie, unei familii iubitoare, un caniche de talie mica, e cuminte, nu face in casa, nu miroase si nu lasa par. Il dau deoarece sunt mereu plecata si nu are cine sa-i poarte de grija. rog seriozitate. Mentionez ca sunt din Vulcan, judetul Hunedoara si nu il trimit cu transport deoarece nu am incredere in firmele respective. Persoanele interesate sa vina personal dupa el.

Adresa de email :

Ofer spre adoptie, unei familii iubitoare, un caniche de talie mica, e cuminte, nu face in casa, nu miroase si nu lasa par.


3 mesaje

Buna seara. Eu imi doresc acest catel, dar fiind din Bucuresti… si avand un serviciu pe care de abia l-am capatat imi este imposibil sa ma deplasez. Totusi, poate gasim o solutie. Va rog

buna seara!
ma numesc Barbu Mihai,aveti un catel tare frumos.
ma intereseaza adoptia lui.
daca nu este cu suparare de ce va despartiti de el?

il dau pentru ca nu mai pot avea grija de el, lucrez si sta intreaga zi singur, ma doare inima sa-l dau dupa 7 ani dar nu am incotro.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.