2 Iul 2010

Intrebari si raspunsuri » ,

Care e cea mai buna hrana pentru Pitbulli?

Care e cea mai buna hrana pentru Pitbulli?2 raspunsuri
Marius Munteanu 2 iulie 2010 la 1:42 am

Nu cred ca exista asa ceva. Dieta se stabileste in raport cu marimea, varsta, nivelul de activitate al cainelui, cu diversele probleme de sanatate, digestive sau de alta natura (daca are) etc. Consulta un veterinar si stabileste impreuna cu el o dieta adecvata pentru cainele tau.

Tine cont ca pitbull-ul este un caine cu masa musculara mare si consum energetic pe masura. Cred ca suplimentarea cu vitamine si minerale este esentiala (vb cu medicul veterinar), si daca este tanar si are parte de activitate fizica intensa zilnic, un mix de hrana super premium pentru caini cu consum mare de energie (high energy) si carne de buna calitate, eventual galbenus de ou, si lapte, ar fi bun. Eu ii dau alt tip de hrana la fiecare masa (nu le amestec, ca sa nu faca diaree), la discretie (pana lasa). Consultul veterinar periodic este obligatoriu.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.