7 Oct 2013

Intrebari si raspunsuri »

Care este rezolvarea din pdv al legislatiei si de asemeni al comunitatii pentru cainii aruncati zilnic in paduri, sate, campuri?

Drumul meu inspre casa si invers trece printr-o padure (altfel, loc incarcat de istoria neamului, batalia de la Calugareni), din pacate acum plin cu animale abandonate (deopotriva caini si pisici).
Realmente este o drama, sunt haituiti si infometati.
Personal le duc mancare…..atat cat pot. Gestul este departe de a rezolva problema.
Doresc ca cei care primesc retributii din banii platiti de catre noi, sub forma de taxe si impozite, sa se trezeasca din nepasare si poropuna solutii eficiente (pentru ca ele exista) pentru rezolvarea si acestei problem.
Personal o sa ma lupt pentru asta.Un raspuns

Detinutii din penitenciare ar putea fi solutia cainilor fara stapin. Cititi propunerea unui dresor de animale Cititi pagina pe
http://www.imparte.ro/Stiri-si-evenimente-caritabile/Detinutii-din-penitenciare-ar-putea-deveni-salvarea-cainilor-fara-stapan-3567.html

Sa ne inspiram din aceasta propunere, aplicata déjà in Statele Unite.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.