28 Iul 2011

Intrebari si raspunsuri » , ,

Cat de des se fac deparazitarile interne la Bichoni Havanezi de 2 luni?

Prima am facut-o la 6 saptamani si nu a eliminat nimic!2 raspunsuri
miriam iliescu 28 iulie 2011 la 5:35 pm

la aceasta virsta deparazitarile se fac inainte de orice vaccinare, apoi , cand este gata de scos la plimbare in functie de sex il deparazitezi – masculii la 2 luni pentru ca ei isi folosesc nasul mai mult, pana urineaza un mascul trebuie sa te plimbi cu el cam 15 minute, femelele mai rar pentru ca ele nu sunt asa ca masculii, si neaparat inainte de orice vaccinare.

miriam iliescu 28 iulie 2011 la 5:38 pm

la aceasta virsta deparazitarile se fac inainte de orice vaccinare, apoi , cand este gata de scos la plimbare in functie de sex il deparazitezi – masculii la 2 luni pentru ca ei isi folosesc nasul mai mult, pana urineaza un mascul trebuie sa te plimbi cu el cam 15 minute, femelele mai rar pentru ca ele nu sunt asa ca masculii, si neaparat inainte de orice vaccinare. dar nu numai aceasta rasa trebuie deparazitata asa ci toate numai ca difera doza care se administreaza in functie de nr Kg.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.