29 Dec 2017

Catea pierduta Bucuresti, in urma cu multi ani

Ca in fiecare an, in data de 23 decembrie, ziua trista cand am pierdut-o pe catelusa PISPI, in urma cu mai multi ani, in Bucuresti, zona Polonă, mai fac o intrebare cu speranta ca cineva care a adoptat-o sau a vazut-o imi spune ceva de bine despre soarta ei. Daca mai traieste, ar avea acum 13 ani.
Este neagra, de talie mijlocie spre mare, cu picioarele, pieptul si varful cozii albe.
Semne distinctive: Piciorul stang din fata este alb pana sus, dreptul este alb pana la genunchi si are si un mic triunghi alb deasupra nasului. Urechile sunt negre, atarna si sunt stufoase. Este foarte blanda. As dori doar sa stiu despre ea deoarece gandul cel mai dureros este ca ar fi ajuns la hingheri – cu toate ca am cautat-o si acolo de multe ori. Nu o vreau inapoi si as fi recunoscatoare celui care a ajutat-o. Vreau doar sa stiu ca este in viata. Tel. 0727071991
Adresa de email:
Telefon: 0727071991

Sursa: Adoptiicaini.ro


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.