4 Ian 2013

Catea sterilizata de 1 an pentru adoptie

Niste vecini au adoptat de la un cabinet veterinar din Bucurestii Noi o catelusa, care a crescut si s-a facut frumoasa , dar a intrat in calduri si in loc s-o sterilizeze au dat-o afara din curte .Pentru ca era frumoasa alti vecini care s-au saturat sa creasca puii abandonati pe strada au pus mana de la mana si au sterilizat-o si au si vaccinat-o .Acum sta in ger afara in fata unui magazin si desi primeste mancare si apa , poate oricand s-o ridice hingherii .
Are nevoie de stapan iubitor cu ceva curte, ea fiind foarte lipicioasa !
Bucuresti sector 1


2 mesaje

Bunaseara,va rog daca imi permiteti ,saracuta catelusa ,in loc sa stea in strada nu ar putea fii dusa inapoi la cabinetul veterinar ,de unde a fost adoptata? macar pentru scurt timp ,pina cineva o v-a adopta .E tare frumoasa ,doamne ce durere si suferinta are de indurat.,trist foarte trist.

Deja a disparut dupa strada si nu e nici la Odai la hingheri.
Cineva a luat-o sau hingherii au facut-o scapata pe drum, fiindca au mai fost cazuri de caini gasiti a\aproape de Odai luati de aici din Grivita, mai ales ca a disparut in una din zilele cand hingherii au trecut si au rdicat caini din zona !

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.