6 Oct 2010

Catel batran si trist caut stapan :(

Am nevoie de o curte si un padoc cald sa pot trece iarna care urmeaza, zilele imi sunt pe sfarsite, de abia ma mai pot tine pe picioare si imi doresc ca macar la batranete sa aiba cineva grija de mine. Zi de zi stau langa un pet-shop din Cluj iar unii trecatori ma fugaresc ptr ca pur si simplu nu ma plac, desi sunt bland, calm si n-am latrat niciodata la cineva.

Daca cuiva ii pasa de mine si ma poate lua in curtea lui, sa sune cat mai repede la numarul de mai jos.

Cu bine, oameni buni 🙂

Adresa de email :

Am nevoie de o curte si un padoc cald sa pot trece iarna care urmeaza, zilele imi sunt pe sfarsite, de abia ma mai pot tine pe picioare si imi doresc ca macar la batranete sa aiba cineva grija de mine. Am nevoie de o curte si un padoc cald sa pot trece iarna care urmeaza, zilele imi sunt pe sfarsite, de abia ma mai pot tine pe picioare si imi doresc ca macar la batranete sa aiba cineva grija de mine.


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.