10 Dec 2013

Catelus caut casuta!

Eu si surorile mele am fost abandonati intr-un sac de rafie in scara unui bloc… Am fost deparazitati de 3 ori pana acum cu Drontal Puppy, pentru ca eram plini de viermisori, insa acum suntem bine si asteptam sa fim vaccinati. Toate vaccinurile din primul an, deparazitarile , sterilizarile (la varsta portrivita) si carnetelele de sanatate vor fi suportate financiar de Clinica Ortovet. Daca vreti sa ne vedeti, ne gasiti mereu pe str. Fetitelor nr. 7, zona Hala Traian.Cautam stapani responsabili! Sunati doar daca ati vorbit deja cu ceilalti membri ai familiei despre adoptie si daca sunteti de acord cu sterilizarea!

 


2 mesaje

Anuntul a fost raportat. Va rugam sa precizati public daca mai este valabil sau catelul a fost adoptat. Multumim!

Nu mai este valabil anuntul, l-am lasat mai mult timp pentru ca 2 din cei 3 si-au gasit stapan, cealalta a ajuns intr-un adapost privat si eu nu mai am contactul cu persoanele ce o ingrijesc. Acum e oricum mai marisoara si oricum nu mai sunt de acutalitate pozele. Multumesc! Daca doriti un catelus, dati-mi mail si va trimit tot ce stiu, ce am etc. eventual sa specificati ce talie ati vrea,daca pui/adult etc.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.