4 Aug 2010

Catelusa metis

Catelusa metis de 1 an, care s-a nascut in padure. Mama ei a murit din cauza gerurilor. Acum traieste tot in padure, dar este foarte prietenoasa si blanda.

Adresa de email :

Mama ei a murit din cauza gerurilor


7 mesaje

Lupusoara este acum sterilizata!

Ana Elena Patrau 11 iulie 2010 la 12:38 pm

Buna! mai este valabil anuntul?Catelusa este foarte frumoasa:D este in Iasi? cum se procedeaza pt adoptie?

Este adoptat ? Sau inca nu ?

Anuntul este inca valabil!
Catelusa nu a fost inca adoptata!

Ca raspuns la cateva intrebari care mi-au mai fost adresate:
1. Catelusa este metis de ciobanesc. Masculul care a fost lasat de stapani sa se imperecheze cu mama ei era un ciobanesc alsacian negru.
2. Catelusa este foarte prietenoasa si blanda, insa este obisnuita sa traiasca in libertate. Cred ca s-ar adapta foarte greu la o viata in lant, la curte. De asemenea, cred ca i-ar fi foarte usor sa se adapteze unui stapan care i-ar intelege nevoia de miscare.
3. Fiind sterilizata acum, exista riscul sa se ingrase. Are nevoie de un stapan responsabil, care sa controleze acest aspect prin rationalizarea hranei si asigurarea necesarului zilnic miscare.
4. Ma puteti contacta prin e-mail daca doriti sa o vedeti. Pot asigura deplasarea pana la padure, la locul unde traieste Lupusoara acum.

Vreau sa o adopt !

Simona faci o fapta buna daca ai adopta aceasta catea.Simt ca iti va iesi pasenta.Ma bucur ptr voi….

Anuntul nu mai este valabil!

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.