12 Dec 2012

Catelusa sterilizata, metis de amstaff abandonata pe strada din cauza unei false tumori

Catelusa a fost abandonata pe strada din cauza unei asa zise tumori.Cel mai probabil a fost tinuta in apartament pentru ca este foarte famuliara cu lesa si foarte cuminte.
Unei vecine i s-a facut mila de ea si dupa o luna, catelusa a fost dusa la un medic care a operat-o. Tumoarea s-a dovedit a fi un pui ramas nefatat si pe care organismul il invelise in mai multe straturi.
Dupa operatie a fost lasata din nou in fata blocului iar vecinii nu au fost de acord sa o lase in scara cateva zile, pana la refacerea dupa operatie si au alungat-o si batut-o in mod constant.
Ni s-a facut mila de ea si acum Bia este in foster temporar la noi, insa pentru o perioada scurta din cauza proprietarei apartamentului in care locuim.
A fost sterilizata, este vaccinata si deparazitata. Este un caine foarte afectuos, loial, foarte atasat, se intelege foarte bine cu alti catei si cu copiii, are cam 3 ani si 21 de kg.


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.