5 Iul 2011

Căţeluşi în căutare de stăpâni la cea de a doua ediţie a Târgului de Adopţii de la Timişoara

Târg de adopții de căței

După succesul de la prima ediţie a Târgului de Adopţii de la Timişoara, unde peste 60 de câini şi-au găsit stăpâni într-o singură zi, reprezentanţii asociaţiei Pet Hope caută stăpâni pentru alţi câini comunitari.

Asociaţia pentru protecţia animalelor Pet Hope şi Asociaţia Studenţilor de la Medicina Veterinară îi invită pe timişoreni la a doua ediţie a Târgului de adopţie a căţeilor. Evenimentul va avea loc duminică, 10 iulie, între orele 10.00-16.00, la pensiunea de câini a dresorului Valentin Chiriţă, în cartierul Freidorf, la capătul străzii Ion Slavici. Îşi vor căuta stăpâni 50 de căţei deparazitaţi, vaccinaţi şi cu carte de identitate. În cadrul târgului vor avea loc demonstraţii şi lecţii de dresaj, expoziţii cu câini metişi şi promovarea campaniei de sterilizare.

„Prima ediţie a fost o reuşită. Nici noi nu ne-am aşteptat la aşa un interes. Dar iată că există soluţie pentru câinii comunitari. Iubitorii de animale sunt chemaţi să doneze bani pentru campania de sterilizări, dar şi hrană şi alte produse pentru căţeii făra stăpân”, a spus Mihaela Graure, preşedintele Asociaţiei Pet Hope.

Sursa: Adoptiicaini.ro


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.