15 Oct 2010

Cautam designeri pentru afise

Esti designer priceput si dispus sa lucrezi „pro bono” pentru promovarea adoptiilor, sterilizarilor si protectiei animalelor?

Ne-am propus ca, in cadrul campaniei „Mergem Impreuna!„, sa cream si sa raspandim afise in fiecare oras cu datele de contact ale asociatiilor locale, adaposturile si cabinetele veterinare care fac reduceri pentru sterilizarea cainilor fara stapan sau programe de sterilizari gratuite.

– afisul va contine elemente grafice logo-urile adoptiicaini.ro adoptiipisici.ro protectiaanimalelor.org si alte logo-uri ale partenerilor locali, daca au.
– informatii despre asociatiile, adaposturile si programele locale de sterilizari sau cabinete care fac reduceri pentru sterilizarea cainilor fara stapan
– afisul trebuie sa aiba o varianta A3 color pentru afisare in cabinete veterinare, petshopuri etc si o varianta A4 alb-negru care sa poata fi tiparita la imprimanta

Daca doriti sa faceti incercari puteti gasi logo-urilela adresa http://www.protectiaanimalelor.org/promovare/ si informatiile de aici http://www.adoptiicaini.ro/judetul-cluj/ pentru adaposturile, asociatiile si cabinetele veterinare din Cluj Napoca.  Cluj-ul e un exemplu, pe acelasi tipar se vor face si pt restul oraselor.

Pentru varianta finala a afiselor va rugam sa luati legatura cu noi pentru a folosi logo-urile in format vectorial si informatii verificate.

Daca aveti alte intrebari le puteti adresa mai jos la comentarii sau pe adresa

Sursa: Adoptiicaini.ro


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.