17 Iun 2011

Cei 150 de caini de la adapostul asociatiei Trei Frati Patati au nevoie de ajutorul vostru

Cei 150 de caini de la adapostul asociatiei Trei Frati Patati au nevoie de ajutorul vostru

Cei 150 de caini de la adapostul asociatiei Trei Frati Patati au nevoie de ajutorul vostru. Asociatia a primit un ultimatum ca intr-o saptamana, respectiv pana luni, sa elibereze terenul pe care se afla adapostul.

“Am gasit un alt teren, in zona industriala a orasului, dar termenul este foarte scurt. 150 de caini nu au cum sa fie mutati intr-o saptamana. Avem nevoie de bani pentru materiale ca sa facem tarcuri pe noul teren. Luni vrem sa incepem sa confectionam cateva tarcuri”, a spus Eva Pop, presedintele Asociatiei.

Reprezentantii asociatiei Trei Frati Patati vor fi prezenti duminica la Polus Center, intre orele 10 si 18, la Targul de Adoptii, unde clujenii inimosi pot lua acasa un catel si pot ajuta asociatia cu donatii, hrana pentru catei sau bani.

Sursa: CityNews


2 comentarii
Mariana Bibiri 18 iunie 2011 la 6:16 pm

sunt din Bucuresti pensionara implicata pana la disperare de problema acestor caini si doresc sa va trimit niste bani dar nu stiu unde- am doi caini comunitari mari in apartament si ma lupt in strada cu hingherii pentru a salva si alti caini

Buna ziua, luati legatura va rog cu Brandusa pentru donatii, puteti sa-i trimiteti un email pe adresa asociatiei : asociatia3fratipatati [arond] yahoo com

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.