4 Oct 2009

Cei mai buni câini poliţişti concurează la Sibiu

De marţi, 6 octombrie, câinii poliţişti din toată ţara vin la Sibiu, împreună cu conductorii lor, la Campionatului Naţional de Dresaj, organizat de Centrul Chinologic Sibiu.

Campionatul Naţional de Dresaj

A şasea ediţie defăşurată între 6 şi 8 octombrie la Sibiu, va fi un prilej pentru sibieni de a vedea în ultima zi a competiţiei, respectiv joi, cei mai bine dresaţi câini din ţară, în diferite scopuri, de la câinii de urmă şi până la câinii pentru depistarea drogurilor sau cei pentru detectarea explozibililor.
Două probe, cea de urmă, din prima zi de concurs şi cea pentru căutarea în autovehicule, de joi, se vor defăşura şi în afara Centrului Chinologic, la Rusciori, respectiv la reprezentanţa MAN.
Campionatul de dresaj este potrivit directorului Centrului Chinologic Sibiu, comisarul şef Crişan – Mucenic Lăzureanu, o ocazie de testare şi evaluare a stadiului de pregătire în munca specifică atât a câinilor de serviciu cât şi a conductorilor acestora.
Sibienii vor avea acces la probele de apărare şi atac ce se vor desfăşura joi, la Centrul Chinologic din pădurea Dumbrava, între orele 8.30-14.30.

Sursa: Adevarul


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.