13 Apr 2012

Cocker mascul auriu

14.04.2012 – Gasit cocker in zona Andrei Muresanu, mascul, posibil sterilizat (sau nu i-au descins testicolele), in jur de 1 an jumatate, nu are cip, sanatate perfecta (vazut de veterinar), social cu oameni si caini, sceptic fata de pisici (dar nu ataca), dresaj minimal (sezi, culcat, asteapta), la pas trage putin in lesa, dar intelege daca e corectat ferm. foarte inteligent, prinde repede la dresaj! cautam stapanul (sau alt stapan care sa-l ia in grija)!

Adresa de email :

DSCN1040a.jpg (103 KB)

DSCN1040a.jpg (103 KB)

DSCN1039.JPG (1 MB)

DSCN1039.JPG (1 MB)


5 mesaje

Ati putea asigura transportul lui in alt oras?Sunt interesata sa il adopt si sa ii ofer o viata frumoasa.Va voi suna sa stabilim detaliile.Astept un raspuns

L-a vazut un medic veterinar si nu a putut spune exact daca a fost castrat sau nu au coborat testicolele in scrot nici pana acum ? Ori nu a fost vazut de un medic veterinar, era fff simplu sa-si dea seama daca a fost sau nu castrat sau nu a fost vazut de nici un medic veterinar. Nu exista decat doua posibilitati si anume cele pe care vi leam expus.

Scuze , tastatura imi joaca feste am scris gresit le-am. Am corectat.

@Andreea: despre ce oras vorbim? nu exclud posibilitatea, dar ca sa iau o decizie, trebuie sa stiu despre ce oras e vorba.

@miriam iliescu: a fost vazut de un veterinar in aceeasi zi cand a fost adoptat temporar, adica joi, 12.04.2012. a fost palpat si variantele sunt: probabilitatea mare ca a fost castrat, posibilitatea minima ca nu iau descins testicolele din abdomen. eu nu ma pricep sa stabilesc asa ceva…

In Constanta

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.