7 Iul 2011

Colecta de hrana la Arad

Colecta de hrana la Arad

Membrii Asociaţiei pentru protecţia animalelor din Miniş (APAM) invită arădenii la o colectare de hrană şi de fonduri pentru patrupedele de care se ocupă organizaţia. Evenimentul va avea loc în 16 iulie, la centrul comercial Atrium, între orele 9 şi 17.
Aduna hrana pentru caini

„În fiecare lună avem nevoie de peste 1000 de kg de hrană pentru animalele din grija noastră. De fiecare dată facem eforturi uriaşe pentru a le asigura tot ce au nevoie. Vă rugăm să ne ajutaţi. Orice mică donaţie pentru hrană, orice kilogram de mâncare, contează enorm”, spune Cristina Zuba, unul dintre organizatorii evenimentului. APAM este o organizaţie finanţată din donaţii şi sponsorizări, care se ocupă cu sterilizarea, castrarea şi adăpostirea animalelor fără stăpân, în scopul prevenirii înmulţirii necontrolate.

Sursa: Arad Online


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.