11 Feb 2010

COLITZA, femela in varsta de aprox. 8 ani – a fost salvata de pe strada intr-o stare jalnica

COLITZA, femela in varsta de aprox. 8 ani – a fost salvata de pe strada intr-o stare jalnica, fara nici un pic de blanita pe corp, plina de escare sangerande, numai piele si os. Unii oameni treceau cu scarba pe langa ea si o loveau cu pietre sa nu le mai stea in cale. A urmat un tratament medical de lunga durata si foarte costisitor dar acum este un adevarat caine Collie, frumos si sanatos. Din pacate, datorita vietii pe care a avut-o pe strada, este foarte retrasa si putin dornica de apropierea de oameni. A FOST ADOPTATA VIRTUAL SI ESTE SPONSORIZATA DE ALICE RATYIS.

Acest catel poate fi adoptat de la adapostul de caini al Fundatiei Colt Alb (langa Bucuresti), persoana de contact Sanda Andrei.

Tel. 072356713 Email:

Puteti vedea online mai multi catei de la adapostul Colt Alb sau daca doriti sa vizitati adapostul puteti lua legatura cu doamna Sanda Andrei la numarul de telefon de mai sus.

COLITZA, femela in varsta de aprox. 8 ani - a fost salvata de pe strada intr-o stare jalnica


2 mesaje

buna as dori cainele asta lasami nr tau de tel sau noteazal pe al meu 0749.985.400

COLITZA, femela in varsta de aprox…. http://www.adoptiicaini.ro as dori cainele asta poti sa rasp te rog la email sau nr meu de tel 0749.985.400

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.